Вітаю Вас, Гість
Головна » Статті » Для душі » Кулінарна терапія

Cалат з грибами і перцем

Інгредієнти:

400 г печериць
2 шт. болгарського перцю
листя салату або пекінської капусти
петрушка, базилік
1 ст. л. олії ​​
1 ч. л. оцту
1-2 зубчики часнику
сіль, перець - за смаком

1. Печериці очистити, нарізати і обсмажити на олії. Можна використовувати і будь-які інші гриби: свіжі, заморожені, консервовані.
2. Перець вимити, видалити серцевину й нарізати соломкою.
3. Зелень вимити, обсушити і посікти дрібно. Часник пропустити через прес або подрібнити.
4. Приготувати заправку. Змішати олію, оцет, часник, сіль і перець. Перемішати.
5. На тарілку викласти листя салату, зверху гриби з перцем, посипати зеленню і полити заправкою.
6. Салат готовий.

Джерело: Рецепт з
"Cook it! - вкусные рецепты"

Категорія: Кулінарна терапія | Додав: ADMIN (16.11.2013)
Переглядів: 277 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]