Головна » Статті » Для душі » Кулінарна терапія |
Cалат з грибами і перцем
Інгредієнти:
400 г печериць
1. Печериці очистити,
нарізати і обсмажити на олії. Можна використовувати і будь-які інші
гриби: свіжі, заморожені, консервовані.
2. Перець вимити, видалити серцевину й нарізати соломкою. 3. Зелень вимити, обсушити і посікти дрібно. Часник пропустити через прес або подрібнити. 4. Приготувати заправку. Змішати олію, оцет, часник, сіль і перець. Перемішати. 5. На тарілку викласти листя салату, зверху гриби з перцем, посипати зеленню і полити заправкою. 6. Салат готовий. Джерело: Рецепт з | |
Переглядів: 277 | |
Всього коментарів: 0 | |