Вітаю Вас, Гість
Головна » Статті » Для душі » Кулінарна терапія

Морквяний торт

Інгредієнти:

Для коржів:

2 чашки цукру
1 1/2 чашки олії
4 великих яйця
2 чашки борошна
2 ч. л. розпушувача
2 ч. л. соди
1 ч. л. солі
1 ч. л. кориці
3/4 ч. л. тертого мускатного горіха (nutmeg)
3 чашки натертої на дрібній тертці моркви
1 чашки горіха пекан, подрібнити

Для крему:

4 чашки цукрової пудри
450 г вершкового сиру (філадельфія, крим-чіз), розм'якшити
110 г вершкового масла, розм'якшити
4 ч. л. ванільного екстракту

Об'єм 1 чашки - 240 мл., 1 ч. л. - 5 мл, 1 ст. л. - 15 мл. Сухі інгредієнти вимірюємо без гірки, вільно насипаючи їх у мірну ємність ложкою і не утрамбовуючи.

Спекти коржі:

Духовку розігріти до 160С. Змастити олією або побризкати спреєм три форми діаметром 23 см. Міксером збити цукор і олію; продовжуючи збивати, додати по одному яйця. Просіяти в цю суміш сухі інгредієнти, перемішати, додати моркву і горіхи. Тісто вилити в приготовані форми, випікати близько 45 хвилин, готовність перевіряємо зубочисткою (на ній не повинно бути тіста). Коржі повністю остудити на решітці.

Зробити крем:
Міксером збити всі інгредієнти. Промазати кремом коржі, боки і верх торта. При бажанні посипати кокосовою стружкою. Подавати торт холодним або кімнатної температури.


Джерело: http://dreamfood.ua/1502-morkvyaniy-tort.html
Категорія: Кулінарна терапія | Додав: ADMIN (16.11.2013)
Переглядів: 82 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]